Centura din Apahida a fost redeschisa

Traficul a fost reluat in aceasta dimineata. La aceasta ora se circula fara probleme pe ambele sensuri. Tronsonul de 5,5 kilometri al centurii Valcele-Apahida a fost inchis ieri pentru efectuarea unor lucrari, la doar 4 zile dupa ce a fost dat in folosinta.

 

Conducerea Directiei de Drumuri si Poduri sustine ca inchiderea drumului s-a facut pentru a permite constructorului sa efectueze ultimele lucrari de asfaltare pe o portiune de cateva sute de metri.

 

La sfarsitul saptamanii trecute, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale, autoritatile spuneau ca inaugurarea partiala a centurii are ca scop fluidizarea traficului prin comuna Apahida.

 

Sectorul cuprins intre podul de la iesirea din Cluj pana dupa Apahida face parte din viitoarea centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca. Aceasta trebuia inaugurata luna aceasta, insa pentru ca lucrarile nu au fost finalizate pe toti cei aproape 30 de kilometri, s-a dat in folosinta doar un segment.

 

In toamna, un incident similar s-a petrecut la Gherla. Autoritatile, in frunte cu premierul Emil Boc, au inaugurat centura de ocolire a orasului, care s-a surpat dupa doar 3 zile de utilizare. Nici acum constructorii nu au reusit sa remedieze problema, astfel ca circulatia este inchisa.

Comentarii Facebook