Cele mai bune productii publicitare, premiate in cadrul Festivalului Studentesc de Publicitate


Cele mai bune campanii de publicitate realizate de studenti vor fi premiate in cadrul Galei Laureatilor Festivalului Studentesc de Publicitate, eveniment organizat de Facultatea de Publicitate din cadrul UBB Cluj.

Gala Laureatilor, punctul final a doua saptamani in care echipele participante s-au dedicat conceperii de campanii publicitare pe baza brief-urilor propuse de agentiile partenere, va avea loc marti, 8 mai 2012, ora 18, in Auditorium Maximum al UBB (str. Em. de Martonne nr. 1). 

O sectiune speciala in cadrul Festivalului Stundentesc de Publicitate a fost dedicata spoof-urilor, spoturi-parodie ale unor reclame existente. Acestea au putut fi votate timp de patru zile pe triluliu.ro, partener in cadrul Festivalului.

Prima editie a Festivalului Studentesc de Publicitate a fost organizata in anul 2003 de Departamentul de Comunicare, Relatii Publice si Publicitate din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, iar din 2005 s-au alaturat proiectului si agentiile clujene de publicitate.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Vitrina Advertising, Trend Communication, Amprenta Advertising, Reset Media, IAA YP si Banca Transilvania. Partenerii media ai evenimentului sunt Trilulilu si Made.

Comentarii Facebook