Ceartă între o clujeancă și un polițist de la Rutieră: Nu a vrut să îmi dea procesul verbal VIDEO


O clujeancă se plânge că a fost oprită în acest sfârșit de săptămână în trafic de un echipaj al poliției și susține că a fost amendată pe nedrept.

Sambata, 18.04.2015, am fost oprita de un echipaj de politie pe raza comunei Jucu judetul Cluj. Mi s-au cerut actele, inclusiv rovinieta, pe urma domnul politist sustinea ca am fost cu luminile stinse si de aceea am fost oprita, desi in momentul rspectiv acestea erau inca pornite (sustinea ca le-am aprins ulterior)”, ne-a relatat femeia.

Șoferița spune că i-a prezentant polițistului tot ceea ce a cerut, însă, cu toate acestea, a primit o amendă pe nedrept, consideră ea.

Imediat a cerut estinctor, trusa si 2 triunghiuri reflectorizante i le-am prezentat, iar in secunda urmatoare s-a indreptat spre masina pentru a-mi face proces verbal pentru lumini. Am mers la dansul cerand dovada o fotografie, filmare orice sau un martor (precizez ca era singur in masina) si a zis ca nu are nevoie de asa ceva si ca daca recunosteam ca luminile au fost stinse ma ierta. Chiar nu aveam ce sa recunosc pentru ca daca era asa nu mai eram revoltata in nici un fel”, continuă aceasta.

Imi pare rau ca nu mi-am dat seama sa fi filmat totul de la inceput , dupa cum se vede refuza sa imi dea procesul verbal, pe motiv ca imi va fi trimis prin posta intrebarea mea : Pentru ce Posta? Putea sa mentioneze pur si simplu ca refuz semnarea si sa mi-l dea. Nu aveam cum sa semnez deoarece nu sunt de acord cu precizarile . Astept procesul pt a face contestatie”, a conchis femeia.

Comentarii Facebook