Ce zic turiștii care au rămas blocați ieri în aeroportul din Cluj: „E horror, copiii plâng, nimeni nu îi ajută nici măcar cu o apă”


Sute de turiști care urmau să zboare în vacanță în Egipt, cu o sursă charter de la Cluj-Napoca, la Hurghada au rămas blocați în terminalul de plecări, după ce avionul cu care trebuiau să plece a întârziat mai multe ore, iar reprezentanții aeroportului clujean nu i-ar fi ajutat, potrivit spuselor unui turist din aeroport. 

Destinația Hurgada, Egipt, a suferit de curând o lovitură de imagine puternică, din cauza unei defecțiuni la o aeronavă a companiei HiSky, sute de turiști au rămas blocați în aeroporyul Cluj-Napoca, în așteptarea unei alte aeronave care să îi transporte la destinație. Apoi, toate cursele care urmau să plece spre aceeași destinație au suferit decalaje de orar.

Turiștii care au rămas blocați în terminalul plecării al aeroportului au fost revoltați pe situația creată și spun că ar fi așteptat mai mult ajutor din partea reprezentanţilor aeroportului, dacă tot au fost abandonaţi de reprezentanţii companiei aeriene, în sensul că nu au primit informaţiile necesare, clare şi la timp.

Ce au spus turiștii care au fost blocați în aeroport

Compania cu care trebuia să plecăm e Hi Sky. Telefoanele reprezentanţilor companiei sunt închise, nimeni nu ştie nimic. Din ultimele informaţii problema e minoră, dar nimeni nu îşi asumă responsabilitatea reparării aeronavei. Din ultimele informaţii se pare că ar urma ca o aeronavă să plece într-o oră din Hurghada spre Cluj (4 ore drumul) care ar urma să ne ducă la destinaţie”, a declarat un turist sâmbătă seara, notează ziuadecluj.ro.

Omul spune că ar fi aşteptat mai mult sprijin din partea autorităţilor aeroportuare, din moment ce compania aeriană nu le putea rezolva problema mai repede, în aeroportul din Cluj-Napoca fiind blocate multe familii cu copii mici care ar fi avut nevoie de apă caldă pentru prepararea laptelui necsar micuţilor.  

E horror copiii plâng, nimeni nu îi ajută nici măcar cu o apă caldă pentru prepararea laptelui pentru copii. Au rămas doar pasagerii în terminalul plecări, reprezentanţii aeroportului pur şi simplu ne au închis aici ca pe nişte şobolani. Trebuia să decolăm la ora 20:00, dar noi la ora 1:12 aşteptăm ca într-o oră o aeronavă Hi Sky să vină spre noi”, a mai scris turistul dezamăgit că nu a avut parte măcar de omenie, dacă ghinionul a picat tocmai pe aeronava cu care trebuiau să decoleze ei in vacanţă.


Comentarii Facebook