Ce spune Arafat despre medicul clujean care i-a spus unui bolnav de cancer: ”Ai atât de puţin timp să te mai bucuri de viaţă. PS. Hai pa, nesimţitule”

 

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat că medicul Ionel Mircu, din Cluj-Napoca, a avut un comportament ”ieşit din normalitate”.

 

Este un comportament ieşit din normalitate. Pacientul are dreptul să-şi schimbe medicul de familie ori de câte ori doreşte. Atitudinea medicului trebuie analizată de Colegiul Medicilor, care este şi îndreptăţit să sancţioneze în astfel de cazuri”, a declarat Raed Arafat.

 

Colegiul Medicilor Cluj s-a autosesizat și i-a chemat, joi dimineața, la audieri pe cei implicați. Președintele Colegiului Medicilor Cluj, Aurel Bizo, a spus că în dimineața zilei de joi, 11 aprilie, va fi demarată anchetă în acest caz, în cadrul căreia vor fi audiați pacientul și medicul. ”Vom propune apoi sancțiunile Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Cluj, fiind un caz grav. Medicul trebuia să trateze altfel un caz atât de delicat”, a spus Bizo.

 

Medicul Ionel Mircu i-a trimis un SMS jignitor unui pacient, nemulțumit că acesta și-a schimbat medicul de familie. ”Consideră toate concediile si ajutoarele acordate tie si nevestei un cadou. Ai atât de puțin timp să te mai bucuri de viață. PS. Hai pa, nesimțitule”, i-a scris medicul de familie clujean, Ionel Mircu, pacientului bolnav.

 

Medicul clujean Ionel Mircu a declarat apt un bărbat din punct de vedere ginecologic. Acum a JIGNIT un pacient cu cancer

Comentarii Facebook