Miercuri 24 Aprilie

Ce notă a luat fiica lui Emil Boc la examenul de Bacalaureat. E printre primii 100 din județ


Fiica cea mică a primarului Emil Boc a terminat, în acest an, clasa a XII-a și tocmai a dat examenul de Bacalaureat, reușind să obțină o notă foarte bună.

Potrivit datelor publicate pe site-ul bacalaureat.edu.ro, Particia Boc, fiica cea mică a edilului Clujului, absolventă a Liceului Teoretic ”Gheorghe Șincai”, a obținut media finală 9,73.

Rezultatul este unul foarte bun, aceasta fiind clasată pe locul 85 în județ, în funcție de media finală a examenului de Bacalaureat.

Județul Cluj este județul cu cea mai mare rată de promovabilitate din România, de 81,14%.

De asemenea, 7 licee au o rată de promovabilitate de 100% (Colegiul Național Emil Racoviță Cluj-Napoca; Colegiul Național George Coșbuc Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Gheorghe Șincai Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Janos Zsigmond Cluj-Napoca, Liceul Creștin Pro Deo Cluj-Napoca).

Trei elevi din Cluj au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat: Damian-Buda Andrada-Ioana de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca; Drăgan Iulia- Andreea de la Colegiul Național Mihai Viteazul Turda și Drugan Maria Otilia de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook