Ce măsuri ia Iulius Mall Cluj în plină pandemie de coronavirus


Iulius Mall Cluj anunță o serie de măsuri pentru a combate riscurile provocate de Coronavirus.

S-au început acțiunile de dezinfecție generală săptămânală prin atomizare, cel mai eficient proces, care asigură inclusiv dezinfecția sistemelor de ventilație.

Toate instalațiile de încălzire, ventilație și aer condiționat funcționează pe un aport de 100% aer proaspăt.

Dozajul de substanțe active pentru dezinfectare a fost suplimentat.

Pentru spațiile cu predispoziție de contact direct, cum sunt mâna curentă a scărilor rulante, ușile de acces, lifturile, mesele din food court etc., acțiunile de dezinfecție au caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare.

Numărul de mese din food court a fost redus, astfel încât să permită o distanță considerabilă între mese, iar suprafețele de contact sunt dezinfectate în permanență.

În zona toaletelor sunt disponibile substanțe pentru dezinfectare.

Toate evenimentele cu peste 100 de persoane programate pentru următoarea perioadă au fost anulate sau amânate.

Recomandăm tuturor clienților noștri să se asigure că își iau toate măsurile de autoprotecție, să evite intervalele orare aglomerate, să folosească plata prin card bancar sau telefon și să păstreze distanța față de alte persoane.

Informați-vă din surse sigure cu privire la evoluția situației și evitați starea de panică.

În cazul în care prezentați minime simptome sau considerați că ați fost expuși unui potențial risc, vă rugăm să respectați toate indicațiile autorităților și să luați măsurile ce se impun pentru a preveni îmbolnăvirea celor din jur.

Comentarii Facebook