Ce amendă a primit Lukoil la Apahida, după ce a vândut benzină cu apă

 

Protecția Consumatorilor Cluj a fost sesizată de problemele de la LukOil Apahida, unde mai mulți șoferi au cumpărat benzină cu apă.

 

Inspectorii OPC Cluj s-a deplasat cu greu în cursul după-amiezii de sâmbătă, la stația de carburanți Lukoil Sânnicoară, comuna Apahida, pentru a verifica acuzațiile. 

 

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Cluj, Cristian Nicula, a anunțat că a dat o amendă de 20.000 de lei. ”CRPC Cluj a amendat cu suma maximă prevăzută de lege, 20.000 de lei, o benzinărie Lukoil din comuna Apahida, pentru punerea pe piaţă a unui produs neconform, în acest caz benzină. De asemenea, am oprit de la comercializare peste 10.000 de litri de benzină şi am prelevat probe pentru analize de laborator, să vedem ce a fost în acele rezervoare de la pompe. Cei de la benzinărie au recunoscut că dintr-o greșeală a ajuns apă în rezervoare, că efectuau o recalibrare la rezervoarele din benzinărie. Din informaţiile noastre, 11 mașini au înregistrat probleme, acestea fiind transportate la un service pentru verificări pe cheltuiala companiei”, a anunțat conducerea CRPC Cluj, conform ziardeapahida.ro.

 

Managerul stației de benzină le-a spus ziariștilor că nu au fost probleme, dar în paralel ar fi sunat șoferii afectați pentru a le spune că vor primi despăgubiri. 

 

Inspectorii OPC Cluj au confirmat, însă, faptul că s-a vândut benzină cu apă.

 

Zeci de mașini stricate, după li s-a dat carburant amestecat cu apă, la o benzinărie din Cluj. UPDATE Cei care au alimentat primesc despăgubiri

Comentarii Facebook