Ce a pățit o femeie cu un taximetrist isteric de la Terra Fan: S-a enervat că am întrebat dacă s-a scumpit tariful!

 

O clujeancă a relatat cursa de coșmar pe care a avut-o, în 12 aprilie, la ora 17.10, cu un taximetrist de la Terra Fan.

 

Femeia a luat taximetrul din standul de la Sora cu destinatia Liceul de Muzica. 

 

Vazand ca pretul pe km s-a scumpit ( nu stiam asta ca nu merg zilnic cu taxi) am intrebat surprinsa ”S-a scumpit tariful?" la care domnul sofer a inceput sa vorbeasca pe un ton ridicat, rastit, tot felul de lucruri... M-am speriat, va spun sincer, a inceput sa mi se faca frica. I-am spus sa nu vorbeasca asa cu mine, pentru ca i-am pus doar o intrebare simpla. A continuat si i-am spus sa traga pe dreapta sa opreasca ceasul, sa ii platesc si sa ma dau jos, pentru ca este inadmisibil sa vorbeasca asa cu un client! Si-a cerut scuze si m-a rugat sa nu ma dau jos, am continuat drumul pentru ca ma grabeam si nu aveam timp sa tot schimb taxi-urile. 

 

Pe drum a continuat sa se planga de clientii care tot intreaba una alta despre tarif si i-am spus sa se opreasca din discutie. La final am cerut bonul si i-am spus ca voi depunde plangere. In momentul acela s-a dat jos dupa mine si-a cerut scuze, insa nu le-am acceptat si m-am dus mai departe. Va spun sincer, nu vreau sa-mi las numele pentru ca mi-e frica sa nu-l afle. Pare genul de om artagos, capabil de multe. 

 

Am sunat si la Terra Fan Taxi, am reclamat si acolo, insa dispecera mi-a spus ca va anunta sefi. Eu nu cred ca ei vor lua masuri, asa ca am apelat la dumneavoastra”, a scris clujeanca în plângerea către Primărie. 

 

In primul rand va recomandam sa va asigurati ca reclamatia dvs. a fost inregistrata de compania de taxi. Aveti de asemenea posibilitatea de a va adresa Politiei pentru a lua masurile care se impun in conformitate cu prevederile legale. Primaria Cluj-Napoca este limitata din punct de vedere legal in posibilitatea de a interveni in activitatea operatorilor privati de transport.

 

Din informatiile furnizate de catre reprezentantii Terra Fan Taxi am identificat persoana care a fost implicata in incidentul neplacut relatat de dumneavoastra, din data de 12.03.2014., ora 17:10. In consecinta, s-a luat legatura cu susnumitul, care a fost avertizat cu privire la comportamentul pe care il are fata de clienti, in timpul desfasurarii activitatii de taximetrie. 

 

Va informam totodata ca, deoarece la data si ora efectuarii controlului, soferul respectiv desfasura activitate de taximetrie fara sa detina asigurare pentru persoane si bunuri, s-a incheiat procesul verbal de constatare a contraventiei nr. 2910/18.03.2014, in conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010, aplicandu-se si un punct de penalizare.

 

In situatia in care va mai confruntati cu astfel de probleme, va rugam sa ne contactati de indata la numarul de telefon 0264-598784, pentru constatarea aspectelor semnalate si luarea masurilor legale care se impun”, au spus oficialii Direcția Poliția Locală. 

Comentarii Facebook