Ce a făcut presupusul criminal al tinerei dispărute din Cluj, după ce a omorât-o. Individul le cerea lucruri bizare fostelor prietene


Femeia dispărută din Cluj care a fost găsită moartă, plecase cu iubitul său, fost profesor de la Universitatea Sapienția, condamnat pentru violență. 

Anchetatorii ştiu că cel care a însoţit-o pe Molnár Beáta este cunoscut cu antecedente violente, Boné Ferenc a fost cadru didactic al Facultății de Arte Film, Fotografie și Media de la Universitatea Maghiară Sapientia Transilvania (EMTE) din Cluj-Napoca. Luni, polițiștii i-au percheziționat locuinţa.

Bone Ferenc și-a bătut fosta iubită pe stradă, în centrul Clujului. În 30 iunie 2020, el a fost dat afară după ce şi-a agresat fosta iubită, iar în martie 2022 a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, dar și la un consult psihiatric „în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa în comportamentul său”.

Imediat după scandal, profesorul a fost dat afară de la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. Beata era doctorand şi i-a suplinit orele. A început o relaţie cu el, deşi colegii au avertizat-o că este un om violent. Femeia însă le-ar fi spus că fiecare merită o a doua şansă.

Într-un acces de furie, iubitul ei ar fi strangulat-o, apoi a dus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării unde i-a acoperit trupul cu saci negri și cu crengi uscate. Tânăra nu ar fi fost găsită dacă polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona, deoarece aceasta era într-un loc plin de gunoaie. Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul a mers apoi să mănânce în zona Aleșd. De acolo, nu mai apare pe camere, însă nu a luat-o spre Oradea, pe E60. Se pare că acesta nu ar fi părăsit țara, ci s-ar ascunde undeva, în România, scrie Antena 3

Fostul profesor era foarte atent cu femeile până le cucerea

Bărbatul era tipul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau prețuri pare, potrivit sursei citate. 

Boné Ferenc, căutat de polițiștii clujeni

Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia”, anunță IPJ Cluj.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Citește și: Cine este presupusul criminal al tinerei dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are antecedente de violență 

Comentarii Facebook