Caz șocant la un liceu din Cluj: un elev de clasa a II a este acuzat că își terorizează colegii. Tatăl lui este șeful unei secții de poliție din Cluj-VIDEO


Elevii unui liceu din Cluj și părinții acestora se plâng că băiatul în vârstă de 9 ani și-ar fi terorizat colegii încă de când a fost transferat, în luna martie a anului trecut, când ar fi lovit câțiva colegi, iar pe alții i-ar fi bruscat sau amenințat. Conducerea școlii a aplicat deja toate sancțiunile prevăzute de lege, mai puțin pe cea de exmatriculare, care este interzisă la clasele primare. 

Potrivit TVR, părinții băiatului lucrează pentru Ministerul de Interne, tatăl lui fiind șeful unei secții de poliție din Cluj.

”S-au acordat sancțiuni disciplinare pe care le permite legea. Am intensificat monitorizarea elevului, la clasă am fost personal”, a declarat pentru TVR directoarea liceului.

Reprezentanții poliției au anunțat că au fost informați în legătură cu comportamentul agresiv al unui elev de 9 ani, în data de 17 aprilie, și s-au demarat cercetări în acest caz. 

Ioana Teglaş, învăţătoarea elevului le-a răspuns reporterilor că crede că acest elev îi pune în pericol pe ceilalți copii.

”(Considerați că îi pune în pericol pe ceilalți copii?) Da. Nu știu niciodată ce se va întâmpla și mereu sunt în alertă. Părinții au fost anunțați, de fiecare dată am discutat cu ei de ce am luat această decizie, au contestat de fiecare dată această decizie”, a declarat Ioana Tegles pentru TVR.




Comentarii Facebook