Caz șocant într-o localitate din Cluj. O fetiță de 13 ani a fost abuzată sexual de multiple ori de propriul verișor VIDEO


Un caz șocant a avut loc în localitatea clujeană Chiuiești, unde o adolescentă de 13 ani a fost abuzată sexual, de multiple ori, de către verișorul ei, mai în vârstă cu 3 ani.

Totul a iesit la iveala in aceasta dupa-masa, cand fetita a fost lasata de parinti pentru a se juca pe terenul de fotbal din localitate. Cand au mers sa o cheme acasa, acesta lipsea, iar parintii au pornit in cautarea ei. Au gasit-o coborand speriata din cimitirul satului impreuna cu varul ei in varsta de 16 ani. Cand a vazut ca fetita plangea, tatal fetei a intrat la banuieli si a intrebat-o ce s-a intamplat. Printre lacrimi, aceasta a recunoscut partial ca intre ea si varul ei se intampla lucruri de natura sexuala, iar parintii ei au mers direct la sectia de politie. Oamenii legii s-au deplasat de urgenta la Chiuiesti pentru a lua declaratii si a afla daca spusele fetitei se adeveresc. Conform unor informatii, in ultima vreme fetita ar fi fost abuzata sexual de varul ei de mai multe ori, atat in cimitirul satului, intr-un grajd dar si intr-o casa parasita, scrie dejeanul.ro.

Conform reprezentanților poliției, a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru act sexual cu minori, iar astazi, fetita va fi dusa la IML Cluj pentru mai multe investigatii medicale, dupa ce aseara a fost transportata la spitalul din Dej unde i s-a efectuat un control sumar in care nu au fost gasite leziuni care puteau fi cauzate in urma unui act sexual.

Momentan, suspectul este cercetat în stare de libertate, până la clarificarea situației.


Comentarii Facebook