Caz macabru într-o localitate clujeană. O tânără de 19 ani și-ar fi aruncat bebelușul în WC VIDEO


Un caz macabru a avut loc în localitatea Ocna Dej, unde o tânără este cercetatăn de oamenii legii, după ce ar fi dat  nastere unui copil, pe care l-ar fi aruncat mai apoi in fosa septica. Apelul la 112 a fost facut chiar de tanara, care a cerut ajutorul ambulantei, spunand ca nu se simte prea bine.

Totul s-ar fi intamplat în noaptea de marți spre miercuri, in jurul orei 4. Un echipaj medical s-a deplasat de urgenta la fata locului, iar dupa ce au consultat-o, si-au dat seama ca tanara nascuse in urma cu doar cateva ore, insa pruncul nu era nicaieri, scrie dejeanul.ro.

Medicii au anuntat politia, iar la scurt timp, locul a fost impanzit de criminalisti. Dupa cateva ore de cautari, oamenii legii au gasit in fosa septica din spatele casei, nou-nascutul, fiind vorba de o fetita, care insa a decedat.

Femeia a fost transportata la spital, unde a ramas internata si acum, insa refuza sa colaboreze cu anchetatorii. Aceasta le-a spus doar ca nu stia ca este gravida. Tanara va fi acuzata de pruncucidere.


Comentarii Facebook