Caz de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca. Cine a făcut anunțul


UPDATE

Un angajat al Primăriei Cluj-Napoca, cu ocazia efectuării testării COVID-19 în vederea plecării în concediu în străinătate, a fost depistat pozitiv, complet asimptomatic.

În urma anchetei epidemiologice efectuate s-a stabilit că nu este nevoie de alte testări suplimentare în Primăria Cluj-Napoca întrucât angajata se afla singură în birou, celelalte două colege aflându-se în concediu de odihnă.

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca realizează săptămânal dezinfectarea birourilor și a spațiilor publice, iar purtarea măștii în instituție este obligatorie, conform legii.

Angajata urmează recomandările medicale și nu se află la serviciu”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

----------------------------

Un caz de coronavirus a fost depistat în cadrul unei structuri a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Anunțul a fost făcut de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a Primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus.

Transmit public DSP Cluj indemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică în primăria Cluj-Napoca și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primărie și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia.

Nu este loc de MUȘAMALIZARE!

Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, dar și în alte spații administrative ale primăriei!”, a transmis Ungureanu.

Comentarii Facebook