CĂUTĂRILE s-au încheiat! Informații despre tânăra din Cluj, dată dispărută - FOTO

 

Dispariția unei fete de 28 de ani din Cluj-Napoca a declanșat un val de solidaritate pe Facebook. Foarte mulți oameni au încercat să dea o mână de ajutor.

 

S-a ajuns la situația în care a fost atașată o poză cu o tânără găsită în Italia, care ar semăna cu clujeanca dispărută de acasă. 

 

Din fericire, Ariela Ungurean a luat legătura cu mama ei. Aceasta s-a prezentat la Poliție, unde a specificat că fiica ei a fost găsită, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. ”La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii au fost anunțați de către mama tinerei de 28 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost contactată de fiica ei, care a asigurat-o că este în afara oricărui pericol, în Italia”, conform sursei citate.

 

Conform Poliției Cluj, mama fetei a reclamat inițial că aceasta ar fi plecat voluntar în Italia, în luna martie, dar apoi nu a mai putut fi contactată de familie din luna iunie.

 

Atașat puteți vedea cele două fotografii intens distribuite pe Facebook, de oamenii care au vrut să ajute la găsirea Arielei (foto dreapta). 

Comentarii Facebook