Cățel cu malformație din naștere, ajutat de medicii veterinari clujeni - VIDEO

 

Un cățel cu un defect grav de deplasare va fi ajutat de medicii veterinari de la USAMV Cluj, dar mai trebuie obținute donații pentru operație.

 

Cățelul se numește Chance și a fost abandonat la o fermă, iar Asociația Arca lui Noe își propune să îl ajute. Imaginile cu acest cățel sunt sfâșietoare.

 

De multe ori realitatea e dura, e cruda si in acivitatea noastra in majoritatea cazurilor doare – ii doare pe cei ce o traiesc direct si lupta sa ii supravietuiasca, ne doare pe noi sa le vedem chinul si sa stim ca uneori nu putem face totul pentru toti.

 

In acest caz – care stim ca va doare doar privindu-l – deja au inceput eforturile de a se face chiar mai mult decat ar fi putut spera un catel cu asemenea probleme, abandonat la o ferma la cateva sute de kilometri de Cluj. Si pentru ca nu putem ajuta intotdeauna, dar pentru ca am vrea sa o facem si la randul nostru suntem ajutati atunci cand ne este greu, am decis sa ne implicam in acest caz prin acoperirea unei parti din costurile materialelor (placute si suruburi comandate special) necesare. O parte din ele au fost deja acoperite de medicii de la Facultatea de Medicina Veterinara si ar mai fi nevoie de aproximativ 550 de lei.

 

Chance – acesta este numele pe care l-a primit – are cu adevarat o sansa la un mers mai normal, la diminuarea riscurilor viitoare daca nu s-ar interveni, iar noi vrem sa fim parte din aceasta sansa. V-am fi foarte recunoscatori daca veti decide sa ne ajutati sa o ajutam – avem foarte multe cazuri in desfasurare dar vrem sa credem si sa demonstram in continure ca tristetea realitatii poate fi schimbata alaturi de oamenii potriviti.

 

Speram din suflet sa se adune suma necesara pentru operatia unui picior, putand astfel sa ne tinem promisiunea fata de ea si fata de alti catei pe care ii vom putea ajuta astfel, ramanandu-ne fondurile pentru alte cazuri cu si pentru care luptam zi de zi.

 

Donatiile se pot face in contul Asociatiei, neaparat cu mentiunea “pentru Chance”. Speram sa putem reveni cat de curand cu vesti bune. Va multumim!

 

Contul in lei: RO98BTRL01301205920949XX

Contul in euro: RO47BTRL01304205920949XX

Paypal: arca_noe_ursu@yahoo.com”, susțin cei de la Arca lui Noe, Cluj.




Comentarii Facebook