Duminica 28 Aprilie

Cât se respectă la Cluj măsurile de izolare? Amenzi de peste 580.000 de lei, într-o singură zi, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație


În cursul zilei de marți,  7 aprilie,  786 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale ale locațiilor de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență societăților comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 719 de persoane din județul Cluj, fiind controlate 54 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost derulate 10 acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare/izolare.

În ultimele 24 de ore au fost constatate 244 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 583,110 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare în vigoare.

La nivelul Clujului, 534 persoane în carantină, 1.200 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar 78 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook