Cât de civilizați au fost petrecăreții de la UNTOLD? Vezi ce infracțiuni au constatat polițiștii



Peste 800 dd polițiști, jandarmi, personal I.S.U. şi UPU-SMURD Cluj au asigurat paza și buna desfășurare a festivalului UNTOLD, care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie- 2 august.

Astfel, potrivit polițiștilor, pe durata celor patru zile de festival a fost înregistrat un nivel scăzut al infracţionalităţii sesizate. Astfel, pentru toată perioada, au fost sesizate doar 12 infracţiuni de furt, nefiind sesizate fapte comise cu violenţă.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire, fiind distribuite participanţilor flyere cu recomandări pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale, fiind organizate puncte de informare în zona festivalului.

La aceste puncte de informare s-au prezentat mai mulţi cetăţeni care au predat documente de identitate sau obiecte pierdute de către participanţi, acestea fiind returnate proprietarilor.

De asemenea, oamenii legii anunță că nu au fost înregistrate evenimente rutiere, poliţiştii fiind mobilizaţi în activităţi de dirijare şi supraveghere a traficului rutier atât în zona manifestărilor publice, cât şi pe raza întregului municipiu, traficul rutier desfăşurându-se în condiţii normale.

Pe toată durata desfăşurării evenimentului, I.S.U. şi UPU-SMURD Cluj au activat Punctul Medical Avansat (spital de campanie) din interiorul zonei festivalului.

În cele patru zile, dintre toate persoanele care au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în punctele de acordare a primului ajutor şi Punctul Medical Avansat, doar 18 au necesitat transportul la U.P.U. şi Spitalul de Ortopedie, celelalte fiind afecţiuni medicale minore, gestionate pe loc de către personalul medical şi I.S.U. prezent.

Comentarii Facebook