Carti de identitate in comuna Savadisla!

 

Lucratorii Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Cluj s-au deplasat astazi in Savadisla pentru schimbarea cartilor de identitate.

Actiunea a inceput la ora 9.00  si ii vizeaza pe locuitorii comunei care "nu au acte de identitate, au actele de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmeaza sa expire in urmatoarele 180 de zile, a celor aflati in alte situatii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum si cei care solicita viza de resedinta", anunta reprezentantii Directiei.

Cetatenii sunt obligati sa se prezinte, in termen de 15 zile de la implinirea varstei de 14 ani sau inainte cu cel putin 15 zile de la expirarea valabilitatii actului de identitate detinut, la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor la care sunt arondati cu domiciliul sau la Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Cluj, cu sediul in Cluj-Napoca, strada Aviator Badescu, Nr. 7-9,  pentru a solicita intrarea in legalitate.


Nerespectarea acestor prevederi atrage raspunderea contraventionala, care se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 40 lei si 80 lei, fara a exista posibilitatea achitarii, in 48 de ore, a jumatate din minimul sumei prevazute.

 

Comentarii Facebook