Carmen Dan, despre violențele de la protestul de vineri: Nu am ce să îmi reproșez


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că nu are ce să-și reproșeze în urma incidentelor violente de la protestele de vineri, când Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piața Victoriei.

Ce am transmis sâmbătă rămâne de actualitate. În ultima vreme, am auzit multe invenții, că aș fi constituit diverse celule, comitete. Cred că sunt unii care își doresc să scape cu orice chip de ministrul de Interne și de Guvern. (...) Nu mi-am depășit în niciun fel competențele.(...) Nu am ce să-mi reproșez. Am făcut ce trebuia să facă un ministru responsabil”, a declarat, marți dimineață Carmen Dan, potrivit realitatea.net.

Ea a precizat șefii misiunilor operative au fost în Piață, iar Jandarmeria și-a coordonat intervenția sub supravegherea unui procuror militar.

Pe numele lui Carmen Dan și a prefectului Capitalei a fost depus și un denunț la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, luni, prin care se solicită începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Denunțul a fost depus de către cei de la platforma România 100.

Comentarii Facebook