Care sunt castigatorii celor 5 Skoda Octavia oferite de Polus!

 

Consursul organizat de Centrul Comercial Polus Center, prin care au fost puse in joc 5 autoturisme Skoda Octavia, si-a desemnat castigatorii.

Polus anunta ca "in perioada 14 noiembrie – 24 decembrie (ora 01.00 am), toti cei care fac cumparaturi in valoare minima de 100 de lei, pot castiga unul din cele 5 autoturisme Skoda Octavia oferite de catre Polus Center. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor, va avea loc in data de 24 decembrie la ora 1.30 dimineata. Totodata, taloanele de participare la aceasta loterie, contin si o sectiune razuibila care ofera participantilor sansa de a castiga pe loc unul din sutele de premii instant oferite de catre partenerii nostri".

Extragerea castigatorilor din miile de taloane depuse de cei care au facut cumparaturi a fost facuta la data anuntata, dar lista castigatorilor a fost publicata numai miercuri, 28 decembrie.

"Parca s-a extras sambata la 1:30 A.M - cica in piata mihai viteazu, cel putin asa s-a anuntat - desi cutia cu bilete era inca tot in polus :))) Cred ca sunt in dezbateri care sunt " castigatorii " care trebuie sa fie " extrasi " :)) Concursu asta s-a facut sa motiveze oamenii sa cumpere de milioane bune nu de alta :))", a scris Peter Hanza pe Facebook.

"Ce vrajeala....Prosteala ca in Romania. Corect ar fi fost sa fie deja publicate daca s-a facut extragerea. Dar nici aici si nici pe siteul Polus nu e afisat nimic", a scris si Fenechiu Marian.

"Extragerea a avut loc in data de 24 decembrie la ora 1.30 AM, in piateta Matei Corvin, in prezenta publicului. Castigatorii au fost contactati telefonic deja, iar numele lor vor fi facute publice, in momentul in care acestia se vor prezenta pentru validare cu bonurile in baza carora au completat biletele de tombola. Avand in vedere faptul ca a fost Craciunul, procesul de validare va incepe de maine. (...) In cazul in care castigatorul nu intruneste conditiile de validare stipulate in regulament, atunci premiul revine rezervei 1", au anuntat oficialii Polus Center pentru a linisti spiritele.

 

Pe site -ul oficial al companiei nu au fost inca anuntati castigatorii, dar pe pagina de Facebook a fost postata o lista cu cei cinci castgatori.

 

Rezultate extragere Loterie Craciun dupa validare:

1. Masina cu numarul de identificare C2082164
Castigator: Negru Petruta
2. Masina cu numarul de identificare C2081985
Castigator: Bidian Adriana Cristina
3. Masina cu numarul de identificare C2081927
Castigator: Moga Oliviu Calin
4. Masina cu numarul de identificare C2082223
Castigator: Apostol Robert
5. Masina cu numarul de identificare C2082175
Castigator: Lehene Teofil

 

Comentarii Facebook