Care este starea tânărului care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Mănăștur


Gestul unui tânăr de 20 de ani a șocat opinia publică din Cluj-Napoca, după ce duminică dimineața, la ora 5.30, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Mănăștur. 

Se pare că tânărul era sub influența drogurilor și a amenințat că se aruncă de la etaj. Până când au ajuns acolo salvatorii, tânărul s-a aruncat în gol, neputând nici să fie întrebat care este problema.

Victima a supraviețuit, iar acum este internată la Neurochirurgie. Medicii au explicat care este diagnosticul. ”Pacientul prezintă traumatisme la nivel cervical și toracic, cu arii extinse de contuzie pulmonară. A fost evaluat în Unitatea de Primiri Urgențe, iar în momentul de față se află în stare critică la compartimentul de terapie intensivă neurochirurgie, pentru monitorizare și îngrijiri de specialitate. Astăzi, pacientul a fost supus unor noi investigații imagistice pentru o evaluarea mai exactă a stării, urmând să să intervină chirurgical pentru fixarea coloanei vertebrale”, a explicat Dorel Danciu, purtator de cuvant Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj.

Poliția a declanșat o anchetă, fiind suspiciuni că tânărul era drogat.

Comentarii Facebook