Care au fost mediile de intrare la Liceul cu Program Sportiv din Cluj?


Au fost afișate rezultatele finale de admitere de la Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca, iar „competiția” a fost destul de restrânsă. Mediile finale, compuse din media de admitere și media competențelor sportive, au fost la diferențe de câteva sutimi.

Care au fost mediile finale de la Liceul cu Program Sportiv?

VOLEI

Au fost admiși 7 candidați din 7, prima medie fiind 9.34, obținută de un elev de la Școala Gimnazială „Emil Isac” Cluj-Napoca. Pe ultimul loc a intrat un elev de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Cluj-Napoca, cu media 8.88

HANDBAL

La această specialitate au fost 5 candidați. Cea mai mare medie a fost 9.57, obținută de un elev de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Cluj-Napoca, iar ultima medie, din aceeași școală, un elev a obținut 8.62.

FOTBAL FETE

La fotbal feminin au fost doar 3 candidate, care au obținut 9.70 ( Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca), 9.37 (Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca) și 8.97 (L.P.S Cluj).

FOTBAL BĂIEȚI

La această specialitate au fost cei mai numeroși candidați. Astfel, 24 de candidați au fost admiși și alți 18 respinși. Cea mai mare medie a fost de 9.70, obținută de un elev de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Covasna, iar ultima medie a fost a unui elev din Petreștii de Jos, județul Cluj, cu 9.01.

ATLETISM

La atletism au fost 25 de candidați, dintre care unul singur a fost respins. Prima medie a fost obținută de un elev de la Liceul Sportiv cu 9.61, ultima, tot de la Liceul Sportiv, 8.06. Candidatul respins a obținut media finală 7.84.

MOZAIC

La această specialitate au fost 36 de candidați admiși și alți 12 respinși. Un elev, de la Colegiul Național „Lucian Blaga”, din Sebeș, județul Alba, a obținut cea mai mare medie de 9.78, iar ultima medie de intrare a fost obținută de un elev de la Școala Gimnazială „Ștefan Pascu” din Apahida, și anume 9.09. 


Comentarii Facebook