Captură uriașă de țigări de contrabandă! Polițilștii de frontieră au găsit țigarete în valoare de peste 100.000 de lei în mașina unui clujean




Polițiștii de Frontieră din Bihor au depistat, zilele trecute, un autoturism în care erau transportate țigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei.

"În cursul zilei de 12.10.2016, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea au desfășurat o acțiune specifică, ocazie cu care au identificat o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, despre care se dețineau date că este folosită la transportul țigărilor de contrabandă. Vehiculul, înmatriculat în județul Cluj, era abandonat pe o stradă lăturalnică din localitatea Inand", se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră

În urma controlului asupra mautoturismului, oamenii legii au descoperit în interiorul acesteia mai multe colete, ambalate în folie neagră, care conțineau țigări marca ”Ashima”, fără timbru fiscal.

Astfel, polițiștii au descoperit 14.000 pachete țigări, în valoare de aproximativ 105.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării și s-au început procedurile de identificare a persoanelor implicate în activitatea infracțională, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentarii Facebook