”Cantina compasiunii”, ideea lui Ștefan Mandachi, prinde rădăcini la Cluj-Napoca. Un alt restaurant din Cluj dă mâncare pentru oamenii sărmani


Un alt restaurant din Grigorescu s-a alăturat campaniei ”Cantina compasiunii”, inițiată de cunoscutul antreprenor și activist Ștefan Mandachi. 

De joi, 27.01.2022, în fiecare săptămână, între orele 10.30 - 11.30, restaurantul Sinaia, de pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Grigorescu, se alătură proiectului ”Cantina Compasiuni”, anunță reprezentanții restaurantului.

Joia sunt oferite 100 de porții de mâncare, fiind posibilități de creștere a porțiilor, în funcție de contribuția sponsorilor. 

Sunt două restaurante care oferă mâncare sărmanilor, pornind de la ideea lui Ștefan Mandachi

Restaurantul Sinaia s-a alăturat celor de la Casa Vikingilor, care oferă mâncare în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10.30 și 11.30, celor nevoiași din Cluj sau împrejurimi, în mod gratuit. 

Locația este Casa Vikingilor Grigo, pe Alexandru Vlahuta 41a. ”Nevoiașii n-au Facebook, prin urmare, dacă îi întâlniți sau cunoașteți (oameni fără posibilități sau fără casă, sau orice oameni flămânzi, care efectiv nu au bani de mâncare) trimiteți-i la locația de la Casa Vikingilor, să mănânce până se satură!

Vom organiza această “cantină a compasiunii” în fiecare sâmbătă, doar la locația precizată, din Cluj! Cu cât se adună mai mulți, cu atât mai bine! Putem asigura săptămânal până la 100 de porții”, au spus și cei de la Casa Vikingilor.

Ambele restaurante îi mulțumesc lui Ștefan Mandachi pentru idee și recomandă și altora să se alăture proiectului. 

Un alt restaurant oferă mâncare gratuită în Gheorgheni

Un restaurant din Gheorgheni, de pe strada Liviu Rebreanu, nr. 3, se alătură campaniei ”O masă caldă pentru nevoiași”.

În fiecare duminică, între orele 13.00 și 14.00.

Toți care au nevoie de o mâncare caldă! Strada Liviu Rebreanu nr 3, cartier Gheorgheni. Mâncarea va fi pregătită la pachet!”, precizează reprezentanții restaurantului.

Dacă v-a plăcut materialul, puteți ajuta cu un Like sau Share!

Comentarii Facebook