Campania ShoeBox pentru copii saraci. Vezi aici cum poti ajuta

Campania umanitara ShoeBox va continua si in acest an cu a V-a editie, in care se vor aduna cadouri care vor fi daruite copiilor saraci de Craciun.

 

"Ajunsa la cea de-a V-a editie, Campania ShoeBox isi propune anul acesta sa aduca din nou zambete pe chipul copiilor sarmani din judetul Cluj si nu numai. Anul acesta, cu sprijinul partenerului traditional iQuest, Campania s-a extins si la Brasov si Bucuresti. Dorinta organizatorilor este ca anul acesta sa depaseasca 2500 de cutii de cadouri. Termenul limita de colectare a cutiilor este 21 decembrie, ora 18.00", se arata in comunicatul emis de catre organizatorii campaniei.

 

Campania umanitara a pornit de la initiativa sotilor Vesa, din dorinta de a face cat mai multi copii saraci fericiti de Craciun, iar prin ajutorul companiei iQuest au reusit an de an sa dezvolte campania si sa aduca zambetul pe fata la tot mai multi copii.

 

Fiecare persoana interesata sa participe la ShoeBox, va umple o cutie de pantofi cu ce considera fiecare ca ar dori un copil sa primeasca de Craciun: dulciuri, articole scolare, jucarii si articole de igiena personala, iar la predare va pune o eticheta cu varsta si sexul copilului pentru care se considera potrivit.

 

"Nu puneti in cutii lucruri pe care nu v-ar place nici voua sa le primiti. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care il cunoastem cu totii: se arunca la gunoi. Fa un cadou asa cum ti-ar place sa-l primesti si tu, nu fa curatenie in casa pentru ca mai apoi sa dai ce e de aruncat", este rugamintea lui Valentin Vesa, initiatorul proiectului.

 

Toti cei care doresc sa participe la aceasta campanie, sunt rugati sa intre pe site-ul campaniei, www.shoebox.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/ShoeBox.ro 

 

Comentarii Facebook