Campanie murdară la Cluj! Șefii tinerilor LIBERALI din Cluj împart pliante ”otrăvite” despre USR - VIDEO


Tineri care împart pliante cu mesaje REALE, dar care aduc deservicii de imagine USR-PLUS, au fost filmați în Cluj-Napoca. Cei doi tineri care apar în imagini sunt membri cu funcții în PNL Cluj, Alexandru Piticar, vicepreședintele tineretului liberal Cluj-Napoca, și Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj-Napoca.

Cutiile poștale din toate cartierele au fost umplute cu pliante cu sigla Alianţei USR-PLUS cu următorul mesaj ”Avortul trebuie să fie mandatoriu şi obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura creşterea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creşterea şi educaţia copilului nu are un loc de muncă”. Acest mesaj aparține unei susținătoare a USR și a făcut furori în luna martie în presă. Așadar, mesajele de pe fluturași conțin declarațiile unora din USR, dar așa cum apar pe fluturași aduc deservicii de imagine, pentru că par a veni din partea USR-PLUS, ori alianța nu și-a asumat niciodată aceste declarații halucinante.

YzI2ZWRlNzE5MjY5OWUwZWNjMGI3ZjdkNTMy.thumb.jpg

1200x630.jpg

Persoanele care, de două săptămâni, împart prin Cluj-Napoca fluturașii falși cu însemnele Alianța 2020 USR PLUS, au fost surprinse în flagrant. Rugăm pe toți cei care recunosc persoanele din imagini să ne contacteze imediat, pentru a-i da pe mâna Poliției!”, anunță cei care au filmat scena.

Individul din primele trei imagini este, cu certitudine, Alexandru Piticar, vicepreședintele tineretului liberal Cluj-Napoca și este un soldat credincios al acestui partid pentru că a primit un loc de muncă călduț la Baza Sportivă "Gheorgheni" din Cluj-Napoca.

Alături de Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj-Napoca și alți tineri liberali, au împărțit în ultimele 2 săptămâni, mii de fluturași în căsuțele poștale ale clujenilor.

Fluturașii otrăviți conțineau mesaje false despre Alianța USR-PLUS.

Cei doi au comis o faptă penală, în consecință, împreună cu colegii mei din USR Cluj, vom depune o sesizare la Poliție și Parchet pentru ca aceștia să suporte în fața legii consecințele faptelor lor.

Cristian Ciuta, șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca care apare în foto 4, 5 și 6 nu este iubit în organizația de tineret, astfel încât, mesajele lui interne de aseară, cu încercarea disperată de a-și acoperi urmele, au ajuns în patru zări...

Cei doi și-au șters ieri, din disperare și conturile de Facebook...

Ciuta s-a lăudat în cercul apropiat că acțiunea lor mârșavă are binecuvîntarea celor "mari" din PNL Cluj.

Din informațiile pe care le dețin până la această oră, cel mai "mare" dintre oamenii mici de caracter din fruntea PNL Cluj care a binecuvântat această acțiune este, Daniel Buda.

Poate acesta să jure cu mâna pe deputatul Stamatian că nu este adevărat?

Este important să precizez că nu voi comite păcatul generalizării, sunt oameni de onoare și în TNL Cluj-Napoca și la organizația de seniori care nu au știut și nu au aprobat această acțiune mizerabilă.

Este trist totuși că, din disperare, văzând ultimele sondaje din Cluj-Napoca, unii tineri liberali clujeni copiază metodele pesediste de campanie electorală consacrate de Dragnea în alte zone la României.

Sunt convins că în 26 Mai, clujenii, vor taxa drastic la vot acest derapaj care nu face cinste PNL.

Apreciez în final agerimea tinerei care i-a surprins pe cei doi liberali în flagrant, pe strada Parâng din Cluj-Napoca.

Să le fie rușine celor doi marțafoi impostori și celor care au orchestrat din spate această acțiune împotriva Alianței USR-PLUS!”, acuză un deputat USR.

Comentarii Facebook