Marti 14 Iulie

Campanie de prevenire a furturilor din autoturisme la Cluj. Polițiștii au găsit pe stradă mașini cu geamurile deschise FOTO


Polițiștii clujeni au organizat, luni, o acțiune de prevenire şi informare a cetățenilor în vederea responsabilizării acestora cu privire la adoptarea şi respectarea unor reguli preventive minime pentru reducerea riscului referitor la furturile din autovehicule.

La data de 30.07.2018, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiști ai Secției 1 Poliție, au desfășurat o activitate de prevenire şi informare a clujenilor în vederea responsabilizării acestora cu privire la adoptarea şi respectarea unor reguli preventive minime pentru reducerea riscului referitor la furturile din autovehicule”, infomrază IPJ Cluj.

Activitatea s-a desfășurat pe străzile I. C. Brătianu, M. Kogălniceanu, Universității, Eroilor, Piața Muzeului, Cardinal Iuliu Hossu, M. Eminescu și platoul din fața Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu” din municipiului Cluj-Napoca.

Pe durata activităţii desfăşurate, au fost găsite mai multe autovehicule care aveau geamul întredeschis sau altele în care se găseau genţi şi poşete, telefoane mobile, dispozitive GPS – lăsate la vedere. Aceste bunuri reprezintă o adevărată tentaţie pentru infractori.

Polițiștii au pus avertismente pe autovehiculele în interiorul cărora au observat că au fost uitate bunuri de valoare și au lăsat flyere cu mesaje preventive conducătorilor auto.

Comentarii Facebook