Campania "Nepoti de Craciun", incepe cu un show de magie in 10 decembrie


Campania "Nepoti de Craciun" porneste la drum sambata, 10 decembrie, cu un spectacol de magie gazduit la Casa de Cultura a Studentilor Cluj.

"Magic Show" este organizat de Studcard si face parte din campania "Nepoti de Craciun", incasarile urmand sa fie folosite in acesta campanie.

In spectacol il veti putea vedea pe iluzionistul Cristian Gog, alaturi de Eduard si Bianca, cuplu de iluzionisti magicieni, semifinalisti la Romanii au Talent, si Dan Bucfing, profesor de magie Antena 1, potrivit cristiangog.ro.

Spectacolul va incepe la ora 19.00, iar pretul unui bilet este de 15 lei bilet normal si 10 lei pentru posesorii de StudCard.

Biletele se pot cumpara in avans de la sediul Volksbank, strada Regele Ferdinand, nr. 18, si sediul StudCard, strada Observatorului nr. 1-3, sau la fata locului in limita locurilor disponibile.

 

Proiectul "Nepoti de Craciun" a fost initiat de bucatarul Adi Hadean si mentalistul Cristian Gog. Prima editie a fost in 2010, in centrul comercial Polus, unde cei doi au gatit si au facut magie, adunand alimente pentru batrani.

 

Vezi mai jos imagini de la prima editie...

Proiectul "Nepoti de Craciun" a adunat carucioare intregi cu mancare pentru 50 de batrani din Cluj - VIDEO si Galerie FOTO

Comentarii Facebook