Câini împușcați de vânători, în Cluj-Napoca, sub ochii unei fetițe de 4 ani - FOTO ȘOCANT

 

O clujeancă a trăit o experiență șocantă, în timp ce îndrepta spre un loc de picnic, împreună cu fetița ei de trei ani și jumătate.

 

Mi-am pus sandwich-uri, apa, cozonac cu lapte. Este soare azi la Cluj si am planuit duminica la soare si aer curat cu fetița mea de 3.5 ani si cainele nostru. Ne-au insotit inca 2 caini de la bloc. La o distanta de aproximativ 1000 de metri de locuinta noastra si la 20 de metri de noi, unul dintre caini a fost impuscat. Nu cred ca conteaza care caine, toti trei erau liberi. Am paralizat impreuna cu fetita mea, pe loc. Am sunat la 122, care m-a transferat la Politie, dupa care inca un tranfer si inca un transfer, si pauza de 20 de minute. Apoi iar un telefon si inca o pauza. Intre timp am coborat dealul pentru ca fetei mele ii era frica, altfel mergeam dupa ”vanator”. A venit politia intre timp, ca sa constate moartea cainelui. Au spus ca stiu cine sunt vanatorii, si ca au permis... Mi s-a mai spus sa nu ma agit ca a murit doar un caine nu un om”, a povestit pe Facebook Alina.

 

Asta a fost Duminica mea. Imi mananc sandwich-ul si cozonacul acasa, in fata calculatorului, sperand ca postand asta, poate, cineva sau cumva se vor lua masuri. Ii f.. in gura pe toti vanatorii”, a mai scris femeia.

 

Clujeanca nu a precizat în ce zonă s-a produs incidentul.

 

Vom reveni cu detalii...

Comentarii Facebook