Câine ”măcelărit” pe trotuar, în zona FSEGA. Dulăii au scos capul prin gard. Putea fi un copil - FOTO

 

Un câine plimbat de stăpân în zona FSEGA a fost înhățat de doi câini catalogați prin lege drept periculoși, chiar prin gardul spațiului pe care îl apărau.  

 

Vreau sa trag un semnal de alarma pentru toti cei care se plimba singuri, sau isi plimba catelul in zona FSEGA, pe langa depozitul de materiale de constructii Tiranasteel. Nu vreau sa acuz fara dovezi, dar ma gandesc ca numai patronul putea lua decizia de a avea in curte 2 spurcaciuni de caini (cred ca rottweiler) antrenati special sa atace si sa ucida. Depozitul are un gard tip grilaj, prin care potaile alea jegoase isi pot scoate capul in strada.

 

In seara aceasta (duminică seara), imi plimbam catelusa de doar 5 luni pe trotuarul de langa depozit, si de nicaieri, din intuneric, au aparut cele 2 potai care au inhatat-o, ea fiind destul de aproape de gard (insa nicidecum lipita de gard sau chiar intrata acolo). Un caine i-a luat boticul in gura in timp ce celalalt tragea de o labuta sa o sfasaie.

 

N-am crezut niciodata ca poti avea sentimente la fel de puternice pentru un catel ca si pentru un om. Durerea si urlete de disperare ale bietei mele Reeva ma bantuie si acum, dar mi-au dat puteri, ca alaturi de alte 2 persoane sa o pot scoate intr-un final din falcile potailor de acolo, speriata si plina de sange.

 

Sper ca tu, cel care ai luat decizia sa iti pui 2 animale ucigase in curte, si sa le lasi atata libertate incat sa poata scoate capul pe trotuar, suficient cat sa inhate pe cineva, sper sa mori in cele mai groaznice chinuri, si chiar sper ca vei fi mancat de potaile alea jegoase.

 

Desi nu sunt niste imagini placute ochiului, totusi voi posta si poze cu ranile produse”, a relatat clujeanul.

 

Patronul depozitului i-ar fi transmis bărbatului că el este de vină pentru cele întâmplate. 

 

În urma discutiei telefonice cu patronul, se pare ca din punctul lui de vedere eu sunt singurul vinovat, pentru ca, pe domeniul public fiind, eu nu aveam de ce sa imi las catelusa sa mearga pe langa gard, si ca ea a intrat la ei si i-a provocat. El nu crede ca rottweilerii puteau sa isi scoata botul si sa o prinda printr-o distanta dintre gratii pe unde lejer bagi un pumn fara sa atingi gratiile. 

 

De asemenea, muscaturile si zgarieturile cu care m-am ales incercand sa o salvez pe Reeva sunt tot din vina mea, pentru ca cine m-a pus sa ma bag sa ii despart, si ca e normal ca am patit asa ceva”, a relatat proprietarul câinelui mușcat.

 

Problema este că în locul cățelului putea fi un copil care trecea pe trotuarul de lângă depozit. Paznicul depozitului este acuzat că a asistat la incident și nu a inervenit. 

Comentarii Facebook