Cadru medical din Cluj UMILIT la o shaormerie: Mi-au spus că vin de pe CENTURĂ din Spania ca să le fac figuri

 

Un cadru medical din Cluj-Napoca a depus o plângere la Protecția Consumatorilor Cluj, după ce ar fi fost umilită în ultimul hal la o shaormerie de pe strada Clinilor.

 

Clujeanca a intrat în local pentru a-și cumpăra ceva de mâncare, dar relatează, în plângerea depusă la OPC Cluj, că a fost servită mai mult în batjocură, iar când a avut obiecții vânzătătoarea i-a spus că are pretenții prea mari pentru cineva care a lucrat în Spania pe centură.

 

Miercuri, 13.08.2014, am intrat ca orice om in shaormeria de pe Clinicilor. Mi-am comandat o shaorma de pui mica, banii mi-au fost incasati, iar bon nu am primit. Am cerut cu ce sa fie saorma si mi-a pus mai mult picant de cat am cerut, i-am zis ca am probleme de sanatate si ca nu pot manca asa picant si mi-a raspuns foarte urat doamna ”sefa”... mi s-au adresat urmatoarele cuvinte ”DACA AM DRACI SI NU SUPORT GUSTUL PICANT, CA DUMNEAEI NU ARE PIPETA SA MA SERVEASCA”. I-am raspuns ca nu este un limbaj adecvat cu clientii si ca ar trebui sa imi restituie banii pt ca nu imi convine ca este foarte picanta. Dupa ce a deschis sertarul a scos 10 lei pe care i-am dat eu si mi i-a aruncat pe jos si a zis ”CA LUCREZ IN SPANIA PE CENTURA SI AM VENIT SA II FAC FIGURI IN SHAORMERIA EI, AR TREBUI SA MA DUC DIN NOU SA MAI PRODUC CEVA IN SPANIA”, ”SI SA IMI IAU BANII SI SA MA CAR DIN SHAORMERIA LOR, SA MA HRANEASCA ALTII"... Nu permit nimanui sa ma injoseasca in fata altor clienti in asa fel. Lucrez ca si cadru medical, dar nu am mai intalnit asemenea persoane”, a scris Adriana Bondar în plângerea depusă la Protecția Consumatorilor Cluj.

 

Așteptăm în continuare un punct de vedere oficial pe adresa office@stiridecluj.com.

--------------

UPDATE

 

Dintr-o eroare materială, sigla postată pe site -ul Știri de Cluj în intervalul 9.00 - 10.00 aparține unei alte societăți comerciale care are același obiect de activitate, dar care nu este implicată în acest caz. 

--------------

UPDATE 1

 

Adriana Bondar, cea care a reclamat acest caz, ne-a relatat că este vorba despre un local de la intersecția străzilor Clinicilor și Iuliu Hațieganu. 

 

Clujeanca a spus că plângerea i-a fost respinsă de OPC Cluj, fiind îndrumată să se adreseze ”institutiei Antifrauda si la politie pt cubvintele adresate”.

Comentarii Facebook