Cabină telefonică englezească, amplasată pe malul Someșului - Galerie FOTO

 

O cabină telefonică originală din Marea Britanie a fost amplasată  pe malul Someșului, pe aleea pietonală care duce la Parcul Rozelor.

 

Cabina telefonică a fost dezvelită oficial în cadrul unei ceremonii, duminica, 26 mai, la ora 12.30, în prezența primarului Emil Boc, alături de E.S. Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii in Romania, si de membrii delegatiei oficiale a orasului infratit Rotherdam, UK,. Cabina telefononică a fost oferită cadou clujenilor de catre Ambasada Marii Britanii si de ONG-urile britanice cu activitati caritabile in Cluj-Napoca (Asociatia Little People si Centrul Sally Lamont).

 

Cabina telefonică a fost amplasată pe malul Somesului - pe aleea Oraselor Infratite care duce catre Parcul Rozelor, la aprox. 100 de m de parcarea de la intrarea in parcul Iuliu Hatieganu. 

 

Pe parcursul zilei, pe aleea Oraselor Infratite se vor organiza evenimente publice atractive, in special pentru copii, Transylvania College - singura scoala cu acreditare britanica din Transilvania, organizand o serie de activitati interesante, precum picnic cu tema Alice in Tara Minunilor, degustari de ceai si bunatati tipic britanice, expozitie de jucarii si carti pentru copii, precum si un concurs de prajituri, cu premii atractive.

Comentarii Facebook