Bunul simț nu se predă pe TikTok! Tânără surprinsă cu picioarele pe scaun într-un autobuz din Cluj: „Se văd cei 7 ani de acasă”


Urcarea picioarelor pe scaunele din transportul public devine treptat tradiție la Cluj-Napoca. Mai mulți tineri au fost surprinși în ultima perioadă făcând acest gest lipsit de bun simț. Unii clujeni spun că deși au încercat să le atragă tinerelor atenția că nu este normal, în unele situații chiar au primit o replică vulgară.

De această dată o adolescentă a fost surprinsă stând cu picioarele pe scaunele din fața sa, într-un dispreț deplin față de ceilalți călători.

„Toată lumea face poze, se uită, se miră, dar nimeni nu se duce sa îi spună că nu e bine ce face, să se comporte civilizat! Toată lumea așteaptă să vină altă persoană să facă în locul său acest lucru!”, a comentat un clujean văzând poza.

Replica însă nu a întârziat, o clujeancă spune că a încercat să intervină și în schimb i s-au adresat cu un limbaj vulgar: „Greșit ce scrieți, eu personal i-am zis unui băiat și nu vreau să zic ce vocabular vulgar mi-a adresat așa că cei 7 ani de acasă contează fără nicio scuză părinților”. 

„Se văd cei 7 ani de acasă”; „Nu-i amendează nimeni fac ce vor, nu-i corect”, au comentat și alții. 

Sursa foto: INFO TRAFIC CLUJ NAPOCA/INFO PRESS Photography


Comentarii Facebook