Bulevard nou în Cluj! S-a lansat licitația pentru bulevardul Gară - IRA, pe culoarul Câmpul Pâinii. Vezi traseul


Bulevardul Gară - IRA, pe culoarul Câmpul Pâinii - Primăria a lansat licitația pentru realizarea documentației tehnice în vederea realizării Bulevardului Piața Gării - IRA, pe culoarul Câmpul Pâinii. 

Primăria oferă 3,25 milioane de lei pentru ”Studiu de fezabilitate, plan urbanistic zonal, documentației pentru autorizarea lucrărilor de construcții si proiect tehnic, detalii de executie si asistență tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: Culoar de mobilitate Nord: Pod Oasului - Răsăritului - străzile Răsăritului - Campul Painii - Pod Ira”.

Bulevardul Gară - IRA, pe culoarul Câmpul Pâinii -  Drumul ar urma să aibă 21 de metri lățime și patru benzi.

Documentația tehnică pentru culoarul de mobilitate urbană pe lângă calea ferată, pe Câmpul Pâinii, care vine până la Gară. Un drum nou care se va crea pe un culoar de mobilitate și care va aduce în toată zona respectivă o maximă decongestionare a traficului și o calitate a vieții. Acum suntem în pregătirea documentației pentru a fi lansat acest proiect și voi prezenta în momentul când va fi finalizată documentația. Trebuie făcute exproprieri, dar nu sunt lucruri greu de rezolvat, Vom avea acel culoar pe partea de Nord a orașului, un culoar apropiat de calea ferată, care va veni și va întregi ceea ce avem”, a spus primarul Emil Boc. 

Comentarii Facebook