Luni 27 Martie

Boxerul clujean Alexandru Macingo a evadat din centrul de detenție de la Buzias


Fosdtul boxer clujean Alexandru Macingo, în vârstă de 17 ani, a evadat, alături de alți trei adolescenți, de la Centrul de Reeducare de la Buzias, la sfârșitul săptămânii trecute.

Alerta a fost data dupa ce detinutii nu au mai răspuns la apel. Aceștia se pare că ar fi evadat escaladând gardul centrului. Se pare ca tinerii au fugit din puscarie escaladand gardul inchisorii.

Imediat a fost data alarma si mai multi gardieni din cadrul Centrului de Reeducare de la Buzias au pornit in urmarirea fugarilor. Se pare ca acestia au pornit spre statia CFR Capat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Minorul Alexandru Macingo a fost trimis la Centrul de Reeducare după ce a cauzat mai multe scandaluri. Acesta a mai fost rețuinut din cauza faptului că agresa oamenii pe stradă, prin metoda ”Lovește și fugi”, însă nici după ce a fost eliberat acesta nu s-a potolit și a cauzat alte scandaluri în Mărăști și la o discotecă din Mociu.Macingo a bătut doi tineri în Mărăști, deși trebuia să fie deja în arest. Ce decizie HALUCINANTĂ au luat judecătorii


Macingo a fost RUPT în bătaie la Mociu. Acum a fost rearestat și trimis la închisoare

Comentarii Facebook