Bombardierul din Cluj, reținut pentru 24 de ore. Poliția și-a făcut treaba până la urmă - VIDEO prezentat de Știri de Cluj a ajutat


Bombardierul din Cluj despre care Știri de Cluj a dezvăluit prima dată cum s-a urcat cu picioarele pe o plachetă de bronz din Turnul Pompierilor și apoi a amenințat o tânără într-un troleibuz a fost reținut. 

Dani, împreună cu alți doi tineri, unul dintre ei fiind complice în dosarul privind amenințarea tinerei, apar într-un video prezentat de Știri de Cluj în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce se acuză unii pe alții cu privire la modul în care s-a derulat amenințarea tinerei și gradul de vinovăție. Dani este cel care l-a amenințat în acest material filmat pe unul dintre ceilalți tineri pentru că a fost cooperant cu anchetatorii. Vezi mai jos materialul VIDEO.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cauza se află în atenția polițiștilor din data de 18 octombrie a.c., iar cercetările au fost demarate față de doi tineri, de 20 de ani. Din cercetările preliminare s-a stabilit că unul dintre aceștia ar fi amenințat cu acte de violență o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcția acesteia.

La data 19 octombrie a.c., cei doi tineri au fost identificați, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la secția de poliție pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, anunță anchetatorii.

În urma continuării investigațiilor, luni, 23 octombrie a.c, a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, față de unul dintre tineri.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia, în contextul în care, la data de 20 octombrie a.c., în timpul unei discuții telefonice-video, ar fi adresat afirmații intimidante și amenințări cu acte de violență celuilalt tânăr, ca urmare a declarațiilor date de acesta din urmă în fața organelor de urmărire penală.

În cauză sunt continuate cercetările sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Procurorul este cel care va decide dacă în această cauză gravă pentru siguranța publică va decide să îl ducă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Poliția doarme, iar bombardierul de la Cluj s-a filmat cum aruncă apă în parbrizul șoferilor care trec pe Bulevardul Muncii - VIDEO


Comentarii Facebook