Bombardieri, cu mașini cumpărate de “TATI”, amendați pe Autostrada Transilvania


Polițiștii rutieri au intrat ca în brânză în vitezomanii care își fac de cap pe Autostrada Transilvania. Polițistul care stă cu pistolul la pândă pe drum a prins câteva beizadele. 

În 12 martie, în intervalul orar 10:30-18:30, polițiștii de la Biroul de Poliția Autostrada A3 Turda-Borș au făcut o razie și au depistat șoferi care merg cu viteză prea mare pe tronsoanele de pe raza județelor Cluj și Mureș.

Polițiștii au aplicat 191 de sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În jurul orei 11.05, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Timiș, în timp ce rula cu viteza de 191 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

În jurul orei 12.45, polițiștii au surprins cu aparatul radar, la km 30, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, în timp ce rula cu viteza de 201 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

Totodată, în intervalul orar 11.50 – 18.10, polițiștii au mai surprins cu aparatul radar 4 conducători auto care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, respectiv cu viteze cuprinse între 181 – 184 km/h. Aceștia au fost sancționați contravențional, fiind aplicată măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.


Comentarii Facebook