Bombă cu ceas în Grigorescu? Un rezervor plin cu păcură nu a mai fost scos din pământ, fiind făcute parcări publice peste el - FOTO


Un rezervor plin cu păcură, combustibil lichid greu de origine petrolieră folosit în centrale termice, boilere și cazane, a rămas îngropat în Grigorescu, fiind considerat de locuitori o adevărată bombă cu ceas. 

Acum vreo 2-3 saptamani s-a început amenajarea de locuri de parcare în cartierul Grigorescu, zona Aleea Bucura. În zona exista o centrala termica (CT 8), care în trecut folosea păcură ca și combustibil. Cu trecerea timpului alimentarea cu păcură a fost schimbat pe alimentare cu gaz metan, dar rezervorul de păcură al centralei a rămas îngropat în locul inițial. Cu trecerea timpului în jurul rezervorului s-au construit garaje de tabla, care anul acesta au fost demolate în vederea schimbării lor cu locuri de parcare.

Și aici intervine superficialitatea primăriei, care poate conduce la un dezastru gen Beirut. În loc sa dezgroape rezervorul de 12 m încă plin de păcură (!!) muncitorii au primit indicații sa lase rezervorului unde este și sa amenajeze trotuarul și locurile de parcare peste el. Gura rezervorului este la suprafața chiar langa noul trotuar. Tin sa mentionez ca de la inceperea lucrarilor la fata locului nu au fost trimiși ingineri, lucrătorii fiind coordonați maxim prin telefon!!”, a spus Vincze Zoltan, locuitor în zonă.

Un alt cititor al Știri de Cluj a precizat că în în Manastur, pe Calea Floresti, numărul 62, s-a făcut la fel. 

Dacă aveți probleme și doriți să fie făcute publice, ne puteți contacta pe Whatsapp (0722804093), iar un reporter Știri de Cluj va contacta toate autoritățile implicate pentru a obține informații.

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook