Boc vrea să facă Aquapark, dar RADP nu e în stare să țină deschis bazinul olimpic din Grigorescu


Primarul Emil Boc se laudă că vrea să facă Aquapark, dar RADP Cluj, regia subordonată lui și condusă de omul lui de încredere, Ioan Pantelimon, nu e în stare să țină deschis bazinul olimpic din Grigorescu. 

RADP Cluj se plânge că au crescut costurile de întreținere a bazinului

RADP Cluj și-a anunțat abonații de pe o zi pe alta că bazinul se închide.

Vă anunțăm că, începând cu data de 1 noiembrie 2022, Bazinul Olimpic Grigorescu se va închide temporar pentru public, pe perioada anotimpului rece. Anunțăm clienții care au achitat abonamente că durata de valabilitate a acestora se va prelungi cu perioada aferentă închiderii. 

În contextul crizei energetice actuale analizăm implementarea unor soluții alternative pentru producerea energiei necesare funcționării bazinului (montare panouri fotovoltaice). Va mulțumim pentru înțelegere!”, transmite conducerea RADP Cluj, deși a vândut abonamente clujenilor. 

Clujenii acuză RADP Cluj de incompetență: ”Orașul din inima Transilvaniei nu mai are bani pentru sanatatea si divertismentul clujenilor/copiilor”

Interesant este ca, în timp ce la bazinele concurente s-au găsit soluții (fiind majorate inclusiv abonamentele sau tarifele de acces)acestea functionand in continuare, aici s-a preferată închiderea bazinului. 

Problema reala o reprezenta faptul ca apa era rece iar temperatura aerului in interior rareori depășea 23 de grade, dimineața fiind în jur de 21 de grade. În astfel de condiții, consumatorii s-au orientat către bazinele care ofereau confortul necesar. Nimeni însă, nu și-a pus problema cum de alte bazine, deși la un tarif mult mai mare, au clienți mai mulți dar și serii de antrenamente pentru copii. 

În timp au dispărut inclusiv aparatele subacvatice care atrageau consumatorii, fiind benefice sanatatii.

Cert este ca orașul din inima Transilvaniei nu mai are bani pentru sanatatea si divertismentul clujenilor/copiilor, într-un domeniu si-asa deficitar raportat la populatia Clujului”, a comentat Cristian.

Comentarii Facebook