Boc și-a făcut a doua doză de vaccin AstraZeneca: „Pe această cale vom învinge pandemia”


Primarul municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost astăzi pentru a primi a doua doză de vaccin AstraZeneca și a mulțumit celor din „linia întâi” pentru toate eforturile depuse în această perioadă de criză.

Boc: „Pe această cale vom învinge pandemia”

Azi m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca.  Totul a evoluat normal. 

Mulțumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton și la sfârșitul acestuia vom fi cu TOȚII  câștigători. 

Susțin procesul de vaccinare și consider că pe această cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a scris Boc pe Facebook.

173176340_3946504558771673_1156283029089974030_n.jpg

Boc a fost vaccinat prima dată din lotul cu suspiciuni de la AstraZeneca

Primarul Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca, din lotul ABV 2856. 

M-am vaccinat cu lotul acela. Am verificat joi seara, după ce am auzit informația. Am reținut lotul 2856 și m-am uitat pe certificat. 

Nu am avut nimic mai mult decât simptomele obișnuite ale unei răceli, sau perioada pe care am avut-o în copilărie, cu vaccinările de atunci. 

Viața merge înainte. Eu am încredere în Uniunea Europeană și sunt convins că deciziile vor fi luate în consecință, ținând cont de interesul sănătății. Eu am încredere E foarte bine că acel lot a fost pus sub observație. Asta nu înseamnă că vaccinarea cu celelalte loturi”, a declarat primarul Emil Boc, după ce lotul ABV 2856 a devenit un subiect dezbătut de specialiști.


Comentarii Facebook