Boc se plânge că nu poate construi o creșă în 2019, cu toate că părinții au mari probleme


Primarul Emil Boc se plânge că nu poate construi nici în 2019 o creșă în cartierul Bună Ziua, deoarece nu este lăsat de clujeni. Cartierul este în plină dezvoltare, fiind blocuri peste blocuri aprobate de Primărie peste tot, dar nu se poate aproba construirea unei creșe.

Ne-am lovit de refuzul vecinilor din Bună Ziua de a realiza o creșă. Au spus că nu vor ca vecini să aibă o creșă în preajmă, iar legea ne cerea să avem acordul vecinilor. Și în rândul nostru există probleme ca și comunitate.

Mai căutăm locații și în alte zone din oraș. Mai discutăm și cu primarii din jur, pentru că oamenii lucrează în Cluj-Napoca, dar stau în comunele din jur și trebuie să aibă școli și creșe în comunele lor”, a spus Emil Boc, la o emisiune online.

Părinții clujeni au protestat și în 2018 și au acuzat Primăria Cluj-Napoca de faptul că nu face demersuri pentru a construi creșe și a rezolva problema. Sute de copii au rămas fără un loc în creșele publice în 2018, părinții fiind nevoiți să plătească la creșele private, care se deschid și se autorizează fără probleme. 

Comentarii Facebook