Boc: Răniţii din AVIONUL PRĂBUŞIT la CLUJ puteau fi găsiţi în 10 minute

 

Fostul premier Emil Boc a declarat că răniţii din accidentul aviatic de la Cluj puteau fi găsiţi de Ministerul de Interne în 10 minute.

 

"Cu aparatura pe care statul român o are la dispoziţie puteau fi depistaţi aproape exact, în 10 minute, ţinând cont de munte, pe o rază de maxim un kilometru", a declarat Emil Boc.

 

Fostul premier a spus că Ministerul de Interne dispune de aparatura necesară pentru a depista pe oricine în această ţară. "Este de tot râsul afirmaţia ministrului de Interne că aveau aparatura, dar nu au putut-o folosi pentru că nu aveau mandat de la judecător", a spus Boc. 

 

"Ştiu foarte bine că la etajul opt al Ministerului de Interne este centrul de comandă, care poate să intervină în orice moment în această ţară şi să ia deciziile potrivite. Marca acestei guvernări PSD este marca incompetenţei. Dacă mai era nevoie de un element a venit acesta, din săptămâna aceasta, când incompetenţa a omorât mai multe persoane. 

 

Incompetenţa acestui domn Chiper, care a gestionat situaţia de urgenţă, nu am mai întâlnit-o niciodată în România. El avea comanda şi putea să ceară oricărei autoritate a statului implicare şi nu să stea să fie un constatator. El a luat şi a transmis ce auzea pe la televizor. El este motorul. Cel care ia decizii şi dă decizii.

 

Pe vremea lui Năstase se spunea că sunt hoţi, dar sunt buni în actul de guvernare, sunt meseriaşi. Acum marca USL este că sunt şi hoţi şi neprofesionişti. Asta afectează şi vieţile românilor", a explicat Emil Boc.

Comentarii Facebook