Boc inaugureaza sambata 10 kilometri din autostrada Transilvania si drumul reabilitat Cluj-Suceava

Premierul Emil Boc inaugureaza sambata inca 10 kilometri din autostrada Transilvania, intre Turda si campia Turzii, si participa la receptia lucrarilor la DN 17, a carui reabilitare a inceput acum 6 ani.

 

Premierul soseste la ora 11.00 la Campia Turzii, unde va inaugura 10 kilometri de autostrada. A3 ajunge astfel la 52 de kilometri, dupa ce alti 42 au fost dati in circulatie in decembrie anul trecut. Portiunea finalizata pana acum din autostrada Transilvania va face legatura intre Campia Turzii si Gilau.

 

Premierului ii vor fi prezentate lucrarile efectuate. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Emil Boc va ajunge la ora 14.30 in Pasul Tihuta, unde are loc receptia lucrarilor de reabilitare a DN 17, Cluj-Suceava. Drumul, de peste 250 de kilometri, este in reparatii de 6 ani si a costat peste 900 de milioane de lei.

 

La aceasta inaugurare si-au anuntat prezenta si Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Liviu Rusu, presedintele CJ Bistrita Nasaud, si Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava.

 

La ora 14.50, premierul va participa la lansarea proiectului Drumul turistic Cluj-Bistrita-Suceava, care presupune transformarea soselei care leaga Transilvania de Moldova intr-o magistrala turistica.

Comentarii Facebook