Boc: În 2013, vom construi o grădiniță și două creșe

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că, în 2013, vor fi amenajate o grădiniță cu 140 de locuri și două creșe cu 160 de locuri.

 

În 2013, vom construi 140 de noi locuri la grădinița de pe strada Moților și, de asemenea, la aceeași grădiniță vor fi construite spații pentru 80 de copii la creșă. Acum se află în fază de licitații, construcția unei grădinițe și a unei creșe, pe spațiul fostelor ateliere Napoca.

 

Această unitate va fi prima din rândul celor construite de Primărie pentru sistemul de grădinițe și creșe care va avea clasă energetică A, va avea consum redus de apă și energie. Valoarea estimată a investitției este de 5,4 milioane de lei, fără TVA”, a declarat primarul Emil Boc.

 

O nouă creșă va fi construită pe strada Gheorghe Marinescu. ”A doua locație, realizarea unei creșe în imobilul de pe Gheorghe Marinescu, nr. 60. Vom cere Consiliului Local ca în acest spațiu de 168 de mp să fie transformat în creșă pentru a asigura un număr de 80 de locuri, cu patru grupe, pentru că acum avem probleme cu spațiile în creșe în Zorilor și zona centrală”, a mai spus Emil Boc.

 

Investia la această creșă se va ridica la 2 milioane de lei.

 

Comentarii Facebook