Boc a condus noul tramvai VIDEO



Primarul Emil Boc a condus astăzi noul tramvai polonez în valoare de 1,5 milioane de euro, dar doar câțiva metri, în depoul din Bucium.

Edilul și-a luat rolul de vatman în serios și s-a îmbrăcat și corespunzător „M-am echipat şi eu ca şi dl. vatman pentru a pregăti inaugurarea celui de-al patrulea tramvai. Iau acum prima lecţie pentru că dl. vatman este formator de şcoală şi îi învaţă şi pe alţii să conducă tramvaiul”, a spus Boc.

Poftiţi în vagoane, urmează staţia Sala Sporturilor, cu peronul pe partea dreaptă. Atenţie, se închid uşile. Eu pentru cine sun, că văd că nimeni nu mă ascultă? Deci această manetă este pentru înainte. Uşor în faţă, apoi frână. Nici nu a fost aşa greu, se conduce mai uşor decât o maşină. Am învăţat mişcarea. Pentru că nu am permis de conducere pentru tramvai, nu am ieşit pe drumurile publice”, a mai spus Emil Boc.

Tramvaiul condus de Emil Boc este cel de-al patrulea din Cluj-Napoca, acesta fiind unul ultramodern și confortabil, dotat cu internet wireless gratuit.


Comentarii Facebook