BMW -ul căzut în Someș cu ”botul” - FOTO / Șoferul: Am derapat pe linia de tramvai


Șoferul care conducea BMW -ul a spus că nu avea 175 km/h și că avea 60 km/h. ”Pur și simplu am derapat pe linia de tramvai. Am derapat din cauza zăpezii. Cel de pe contrasens mergea spre Teatrul Maghiar și a derapat după ce a făcut curba. Eu am derapat după el am intrat cu fața în Someș. Am avut în jurul 60 - 65km/h. A fost mâzgă. În mașină erau 3 oameni, nu șapte, cum au spus unii”, a declarat șoferul. 

-------------------------

Știrea inițială

BMW-ul care a derapat lângă Cluj Arena și a ajuns pe malul Someșului, a căzut cu ”botul” în râu. Inițial, șoferii care au trecut prin zonă, miercuri seara la ora 23.30, au relatat că mașina nu a căzut în apă.

Un alt martor, care a făcut o fotografie de pe celălalt mal arată că mașina a căzut cu partea frontală în apă și a rămas sprijinită de zidul de beton de pe malul Someșului. 

Referitor la articolul dumneavoastra cu accidentul cu BMW-ul ieșit de pe drum, un pasager din masina a spus acuma dimineața că șoferul avea viteză, 175 km la ora și a pierdut controlul, erau 7 baieti în masina, incredibil câtă inconstienta pe capul lui. Sa mergi cu asa viteza un localitate”, ne-a spus un martor.

Niste retardați, sursa sigura, 175 km la ora, în localitate, a pierdut controlul, 7 baieti în masina, ce vrei mai mult? Și da, BMW”, a mai spus altcineva.

Foto: Bonda Andrei

Comentarii Facebook