BlackSheepSound, blogul unui turdean, a castigat locul 1 la RoBlogFest 2011

 
Blogul unui turdean a castigat primul loc la RoBlogFest 2011, categoria Blog de muzica. Darius Beldean a castugat si in 2010 acelasi premiu.

"Strigatul nostru din aceasta seara este unul de victorie: Da, am invins din nou! Va multumim frumos pentru voturile din prima si cea de-a doua etapa a editiei 2011 a Roblogfest. Ele ne-au plasat pe primul loc al podiumului pentru categoria 'Cel mai bun blog de muzica', locul 3 in categoria 'Cel mai popular blog' si locul 4 in categoria 'Cel mai bun blog colectiv'. Credem ca astfel, am adus muzica de calitate in fata publicului si speram sa ne facem treaba pe viitor la fel de bine ca pana acum", a spus Darius Beldean.

Turdeanul Darius Beldean si-a spus povestea pentru Turda News. "La inceput a fost un blog personal, iar in 2009 am zis sa facem ceva mai serios si mai pro. L-am mutat pe domeniu .ro si am mai luat cativa oameni in echipa. Momentan echipa este formata din: subsemnatul, Daramus Ovidiu (Sibiu), Alex Bratu (Bucuresti), Sandra Nistor (Bucuresti), Kashim (Bucuresti). Mai avem cativa colaboratori ocazionali", a spus Darius Beldean.

 

VEZI AICI BLOGUL!

Comentarii Facebook