Black Friday! Bătaie pe plasme la Cluj. Zeci de oameni au fost la 6.00 dimineața la magazine - FOTO

 

Zeci de clujeni au luat cu asalt magazinele de electronice, vineri, de la ora 6.00. Au fost ”vânate” plasmele, reduse cu 30%.

 

La magazinele din Iulius Mall s-a format coadă de la ora 6.00 dimineața. Oamenii au urmărit televizoarele de 32 - 40 de inci, cu preț redus de 30%. 

 

Am luat televizorul cu o reducere de 500 de lei și sunt mulțumită. M-am speriat că se vor termina repede, așa că am venit de la ora 6.00. Am strâns bani câteva luni din pensie și am plătit 1.699 de lei”, a spus o clujeancă.

 

 

 

Tinerii s-au orientat spre laptopuri sau imprimante. ”Am cumpărat un laptop redus cu 600 de lei. Încă nu știu dacă am făcut o afacere. Voi merge acasă și voi studia ofertele de pe internet ca să văd dacă reducerea a fost reală”, a afirmat Mihai, student la Cluj. 

 

 

Zoltan, un tânăr de 17 ani, a petrecut toată noaptea pe internet, pentru a studia ofertele magazinelor online, iar de la ora 6.00 s-a prezentat și la magazinele de la Iulius Mall Cluj. ”Mi-am cumpărat o memorie pentru telefon. Reducerea a fost de 50%. Am adunat 750 de lei pentru Black Friday și voi cumpăra diverse lucruri”, a spus tânărul. El a adăugat că a studiat bine ofertele și crede că magazinele măresc prețurile înainte de Black Friday, pentru ca apoi reducerile să pară mai mari.

 

 

Ofertele bune pe hârtie sunt la televizoarele foarte scumpe. La magazinele din Iulius Mall Cluj sunt televizoare 4k de 120 cm reduse de la 7.499 de lei la 4.499 lei sau de la 7.999 de lei la 5.999 lei, pentru un smart tv Led 3D de 139 de cm. 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook