Bistrițean reținut de polițiști, după ce a tâlhărit o femeie la Cluj


Polițiștii clujeni l-au reținut pentru 24 de ore pe un bărbat, care i-ar fi smuls geanta unei femei pe o stradă din Cluj-Napoca.

La data de 30 decembrie a.c., ora 22:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca, în timp ce patrulau pentru menţinerea siguranţei comunităţii, au prins, în flagrant delict, o persoană suspectată de furt”, anunță reprezentanșții IPJ Cluj.

Mai exact, un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-ar fi însuşit, prin smulgere, geanta unei femei, în timp ce aceasta se afla pe strada F.J. Courie, din municipiul Cluj-Napoca. Prejudiciul creat părţii vătămate prin sustragerea telefonului mobil, a unor documente de identitate şi a 37 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook